Presentation av mig Helen ”Helle ” Eriksson

Presentation av mig Helen ”Helle ” Eriksson

Här följer en kort presentation av mig som administratör av den här sidan goragott.nu.

Jag håller till I Västerås och arbetar sedan en tid tillbaka med att bygga upp min blivande verksamhet Ovannedan.

Jag är ett Spiritualistiskt Healing medium men utvecklar mig även inom Psychic art. Jag arbetar konternuerligt med min egen andliga och personliga utvecklingen. Sitter i Spiritualistisk hemcirkel för utveckling av mediumskapet. Jag är skolad på Lyztran av Jane Lyzell. Studerar även till Antroposofisk Konstterapeut i Järna.

Här hemma har jag en liten atelje och en trädgård som resurser för min verkamhet.

Det var lite om mig. Nu är jag nyfiken på vem du är som besöker den här sidan?

Skriv gärna lite om dig själv i kommentarerna.

Välkommen

Hälsningar Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *