Jag ska på kurs i spiritart

Jag ska på kurs i spiritart

Packar resväskan. Idag ska jag iväg en lång weekend till Stenungssund på västkusten. Syftet med resan är att gå en kurs i spiritart. Den är bara två dagar men jag åker ner dagen före och hem dagen efter. Det går ju att göra någonting runtomkring själva kursen när jag ändå är på plats. Låta intuitionen leda mig.

Jag har gått kurser i andeporträtt och spiritart tidigare men inte just på det här stället och hos dennna läraren. Det blir spännande att prova ett nytt tillvägagångssätt. Det här med andeporträtt och spirit art är någonting jag verkligen känner starkt för. Jag vill utvecklas mer inom det och erbjuda till människor som en bevisföring att livet fortsätter på andra sidan.

Det kommer bli en fantastisk helg på många vis. <3

Har du erfarenhet av spiritart kurser eller att skapa spiritart?

Önskar dig en fin helg!

Helle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *