Du vandrar aldrig ensam

Du vandrar aldrig ensam

Du vandrar aldrig ensam

-Det här med andlig utveckling är verkligen livsomvälvande. Det får mig att vara tacksam över det som är mig givet istället för det jag inte har. Någonstans inom mig så finns en längtan att vara den jag i sanning är och att bejaka Anden inom mig. Det finns en väsens kärna av både värme, tro och hopp om att det ska bli vad jag gör det till. Vilket då kanske du undrar? -Jo livet.

Att arbeta med andlig utveckling har fått mig att inse att jag kan påverka mitt liv. Jag kan bestämma mig för vilken väg jag vill vandra. Är det en väg av försoning med mig själv eller är det en väg av att vara ett offer för olika omständigheter.

Svårigheterna har funnsits där genom åren fast numera väljer jag att se dem som utmaningar istället för svårigeheter. Det blir en annan inriktning än att det är något som drabbar mig. Istället så ställs jag inför någonting som jag kan arbeta för att klara av. Ett arbeta där inte målet är det viktiga under själva processen fram till målet.

Inom var och en av oss så finns det en varm del som vi kan kalla Anden. Det vill säga det är en del av den vi i sanning är. Varje gång jag skapar en slags övertygelse om någonting så har jag en valmöjlighet att se mig som någon som kan övervinna en utmaning eller någon som är drabbad av någonting jag inte kan lösa. Det finns även sånt som drabbar oss som vi har att arbeta med men det finns även i dessa fall olika styrmedel för hur vi kan ta oss an det svåra stunderna av vår vandring. Där kan det handla mer om att söka harmoni trots att det är svårt. Att vara i en stund av lugn och ro istället för att söka sig upp i huvudet och vara fastlåst i grubblerier. Fast det tar vi ett annat inlägg.

I det fallet som vi inser att vi egentligen är så mycket större än de svårigheter som vi möter utmed vägen kan vi tillskansa oss en slags inre vägledning när vi arbetar med den egna andliga utvecklingen. Vi kan ta del av det som är en vägledning innifrån oss själva. Det är en egen röst som talar innifrån och som vill oss väl. Den rösten säger aldrig elaka saker eller vill göra illa eller ont utan den finns där för att den vill värna dig i arbete med din andliga utveckling och är alltigenom kärleksfull i sin gärning. Den gör heller inga val åt dig. Det är din allra bästa vän som visar sig för dig och att det är en del av den kontakt ur allt som är som du har att luta dig på under din vandring.

Luta dig men arbeta gärna för att det ska vara en varm och ombonad kontakt er emellan. Var den som väljer att arbeta med intoning varje dag och arbeta för att den fina kontakt han erbjuder även upprätthålls av dig. Vårda relationen med värme och med din vän du har för livet. Den vännen finns med dig under hela din vandring genom livet. Han finns med dig när du föds in i den här tillvaron och han finns med dig när du går över till nästa tillvaro det vi kallar andevärlden. Han är Din Andlige ledare och är din allra bästa Vän.

Vandraren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *