Del 2

Om att vara den du i sanning är

-Om du vänder dig om och ser tillbaka på ditt liv, så går det att se att saker upprepar sig med att ständigt återkomma. Det kan vara relationer som ej visar sig.

Vid andliga relationer är det viktigt med en varm kontakt medans det vid mänskliga relationer innebär att vara distanserad och iakttagande av den andre istället för att vårda en relation. Det innebär att relationen på sikt upplöses istället för fortsätter. Vill det vara en varm relation så visar du vem du i sanning är. Det vill anden verka för i alla relationer.

Vad som vill vara en konternuerlig upprepning i livet är det som kallas karma. Det finns en utveckling att arbeta med i dess väg. Att vara vandrandes en varm väg innebär att man ser över sina egna tillkortakommanden istället för den andres beteende. Det som sker är att man visar vem som vandrar.

Vill det vara den egna delen som vandrar eller vill det vara den du i sanning är som visar sig? Ingenstans någonsin har det varit din angelägenhet hur andra väljer att leva sina liv. Däremot vill det vara din angelägenhet att visa dig som den du vill vara.

Vårda dina relationer och du visar vem du i sanning är. Vem är du i din allra renaste form? Visa vem du vill vara.

Det är vad vi vill säga om det.

Ovannedan

Här är länken till del 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *