Om att höja energinivån

Om att höja energinivån

-Vad kan man göra för att höja energinivån?

-Arbeta i flödet och låt det som är vara så som det är. Du kan lära dig att se på saker ur olika perspektiv och då gör du det genom at du endast ser det för vad det är utan att lägga till eller dra ifrån. Är det en tung vandring så är den det för att du tänker att det är tungt och då blir den också tung. Vandra i det du önskar vandra i. Dina tankar påverkar hur du uppfattar saker och ting men om du istället för at tänka istället accepterar att det går tyngre just nu så kommer det att vara en upplevelse av det tyngre slaget som du senare kan ta med som en erfarenhet att arbeta med i det du önskar att skapa.
Vandra är en del av livet Ibland går det upp och ibland så är det nedförsbacke. Det handlar om att förändra vandringen med sina tankar och att utifrån det sedan handla i det dagliga. Vill du tänka negativt så är det inte ett positivt liv som väntar och vice versa. Det är vad vi vill säga om att vandra i det andliga och i det materiella.

-Vad kan man mer göra för att höja energin?

-Du kan vandra ut i naturen och låta dig söka ljuset utomhus. Naturen i sig själv är andens eget sätt att arbeta helande och låta ljuset få det som är en slags helande ur det som är. Varje människa som möter ljuset möter den hon i sanning är. Så att vandra i naturen och i solens värme och ljus är att vandra i det man själv är en del av. Det är andens egen healing att sola sig i glansen av dess eget verktyg. Sol på kinden gör anden inom varje människa glad.
Det är vad vi vill säga om det.

-Solsken och att arbeta med våra tankar är två saker vi alla kan arbeta med när vi vill höja vår energi. Tack för tipset!

-Vi vill även påpeka att det fina i att arbeta med den andliga delen av sig själv genom att söka sig innåt mellan varaven och se vad det är att vandra i sitt sanna jag men det får bli en senare artikel. Det är en bra början på att höja sin energinivå.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *