-I morse upplevde jag att magen såg mindre ut i omfång när jag såg mig i spegeln. Vågen visade dock samma vikt som tidigare. Hur kan det vara så?

-I din vandring ingår att leva livsbejakande. Det innebär att du vill äta av det som finns att tillgå i naturens grönska bara det finns värme och sol i maten så vill det vara andens vidrörelse av din inkorporation. Du vill animalier får vara levandes och avstår därför att äta av dem.

I det visdomsfyllda sättet att vila från animalier ingår ett visst överkonsumtion att av annat för att uppleva en mättnad. Du äter smörgåsar istället. Ett sätt att avstå är att äta av det som finns uppepå smörgåsen enbart. Det får bli en egen variant av smörgås.

Om du istället väljer att äta av salladen, osten och tomaten utan smörgås så blir det mindre kolhydrater och fett då både smörgås och smör försvinner. Det är ett sätt du kan begagna dig av om du vill att vågen ska visa mindre och mindre.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *