Samtal om om att få till ett resultat.

-Samtal i allt som är innebär att det inaktiverar anden. Individen är ställd åt sidan för den egna andens vän- själen.
I anden vill arbetet fortgå medans individen arbetar. I anden är det alltid arbetet vi är fokuserade på. Om vi är fokuserade på anden är det kontraindicerande då vi lägger energin där istället för på arbetet. Vad vill vi uppnå?

-Kan det vara morgonens samtal om att min vikt inte går ner, som vi talar om?

-Det är samma sak i materien. Effekt nås när vi är fokuserade på arbetet istället för resultat. Du vill väga mindre. Varför då fokusera på vikten istället för viktnedgången som är det egentliga arbetet? För att vara vän så är du som klippt och skuren oavsett din vikt. Vad är det du vill arbeta med för att uppnå?

-Jag vill vårda den kropp i vilken jag befinner mig.

-Då är det bra att vara medveten om det som intas iform av dess näringsinnehåll och välja det som är av hälsosam kvalitet. Det är det som du vill äta. Du har en viss vana att äta mycket av en del animaliska produkter. De kan du sänka till en mindre mängd. Det är dessutom bra att vara aktiv med kroppen. Speciellt vid stilla sittande arbete. Det är viktigt att dra nytta av att vara i rörelse. Det är bra för hjärta och lungor.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *