Var den du vill vara

Var den du vill vara

Var den du vill vara. Det vi vill visa på är vikten av försoning inom- dels det andliga arbetet men även mellan människor och alla olika relationer och sociala sammanhang man ingår i. I alla människor finns en ande som vill väl. Den är en varm förespråkare av att försonas med den du i sanning är.

Vi är alla i det andliga arbetet våra egna betraktare i vilka vi är och vilka olika vanemönster som ingår i vårt individuella liv. Ibland ser vi vanor vi ej vill kännas vid då de ej överensstämmer med den vi andeligen är. Då visar vi det genom att vandra vidare i vetskap om detta. Och om vi vill arbeta vidare med det vi andeligen ser så får vi andevägen veta vad vi behöver se mer på. Olika situationer och händelser sker och vi får via dessa, visar vem vi vill vara.

Individen arbetar utifrån den kunskap den besitter i andra sammanhang . Det vill därför vara avgörande vem som visar sig i det man väljer. Vill du vara ande eller egoist i dina val? Det väljer varje visdomsfull vän. I samma val ingår att vara den man i sanning är. Att välja det man själv vill välja. Det innebär att du visar vem du i sanning är i de val du gör. Vill du arbeta med din andliga utveckling så kan det vara bra att visa vem du vill vara i de val du gör.

Det är en väg att vandra fram till att du känner modet att stå upp för dig själv och dina val. Det är det som kallas för att man innehar en varm kontakt med den man vill vara och att man visar sig där det är så befogat även om det finns ett visat motstånd.

I din värld du lever finns massor av rätt och fel. Människor anser sig veta vad du ska arbeta vidare med och vad du ska ha med dig osv. I den världen finns en störe insikt om andras behov och vanor än om de egna.

Vi skulle därför vilja slå ett slag för skutan och en ändrad riktning så du styr den mot dig själv. Var själv den förändring du vill se i världen. Det är värt det. Det finns en varm del som väntar på att visa dig vem du i sanning är.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *