Jag älskar dig

Jag älskar dig

Vad är andlig och personlig utveckling i den här världen? Det är en resa att ta sig för om du vill komma i kontakt med dig själv och den du i sanning är. Ingen som vandrar i materien är den som vi tror att vi är utan det finns en varmare sida som vi kan nå fram till när vi utvecklar oss i arbetet med andlig utveckling.
Att vandra varmt innebär att du andas den du i sanning är. Du är luften som finns omkring dig. Du är värmen i ditt bröst och kärleken som flödar ur allt som är. Värmen är ditt rätta namn och ljuset och det som finns att tillgå ur det vi alla behöver för att hålla oss på benen.

Vilken gång i ordningen är det som vi kan arbeta för att skapa en värme mellan relationer och där vi kan säga till den andre att vi älskar denne utan att det ska missförstås? Ingen andevarm kan missta orden men om du lever i den svalare delen av dig själv så kan du inte förstå när orden yttras av en syster eller bror.
-Jag älskar dig!

Orden har en klang och en värme som visar vem den som uttalar dem- i sanning är. Den som ger Kärlek och vill sprida det omkring dig. Men vem är du som tar emot? Kan du förstå dem? I djupet av ditt hjärta så finns en förståelse för vad det är som uttrycks ur den andres bröst. Den djupaste värmen som arbetar i materiens boning.

-Jag älskar dig! Tre ord som kan förena människor med avstånd till varandra.
Prova säg orden till någon och se sedan vad som sker.
-Jag äskar dig!

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *