Vandrarens kost blev till ett helande från kronisk tarmsjukdom

Vandrarens kost blev till ett helande från kronisk tarmsjukdom

Vandrarens kost blev vägen till ett helande från en kronisk tarmsjukdom och en varaktig digestive smaksensation kom att bli det som förändrade hälsan och den svåra tiden som mag- och tarmsjuk.

Vandraren ville verkligen läka ut det som var en lång tid av otaliga toalett besök som en daglig väg att vandra så valde hon därför den vägen som Anden ville och hon skapade det som var en daglig visdomsfull intoning och hon kunde sedan äta vad hon ville trodde hon. Det var tider av både hopp och förtvivlan, men till slut så insåg hon att det går inte att fuska sig till hälsa utan hon var tvungen att ta tjuren vid horna och sluta äta det som hennes mage inte ville ha. Det var det som gjorde att hon till slut blev i balans och fick kontroll på de otaliga toalett besök som hon tidigare haft.

Nu när hon samtalar ur allt som är så finns det en önskan om att vi arbetar för att det ska bli på dig som det kommer an men hon visar att hon ville det som en slags inspiration för andra att verkligen se över vad det är ni äter.

Det som ledde vandraren på spåren var ett besök hos en kinesiolog som berättade att det är vete som hon i första hand ska se upp med. Vetet är så pass förädlat så det finns ingen näring kvar i det och hennes kropp vill ej ta emot det utan vidareforslar det ut ur kroppen med en ansenlig mängd vatten. Det är de tomma kalorierna hon reagerade på.

Hon har under en stor del av sina sista tio år sett vad det kan göra när man ställer om sin kost och är idag övertygad att det är kosten som är en stor bov bakom flera av våra livsstils sjukdomar. Hon hade en kronisk tarmsjukdom av sorten mikroskopisk kolit av lymfocytär art. Den fick hon veta att hon skulle ha resten av sitt liv och i perioder få medicinerna för. Den medicinen tog hon bort ganska omgående. Istället så började hon se över kosten.

Det var en tid av mycket isolering i det egna hemmet då tidvisa toalett besök var av den arten att de var i mångt och mycket ständigt återkommande. Det gjorde att hon inte vågade sig ut genom dörren och ännu mindre besöka någon. Hon höll sig nära en toalett. Vid den tiden så var det många som visste vad som pågick men ingen annan kunde hjälpa henne utan det var den egna viljan att läka som gjorde att hon till slut tog steget och verkligen bestämde sig för att bli läkt och var dessutom beredd att arbeta för det. Hon lärde sig den hårda vägen att ingenting går at fuska sig till ville hon vara så pass frisk att hon kunde säga att att hon läkt ut en tarmsjukdom så var hon tvungen att se sanningen i vitögat och inte längre ljuga för sig själv att det skulle fungera med en liten bit av det hon inte tålde.

Det var mer än vetet som hon inte visade sig tåla. Det var sackaros som gav henne svår huvudvärk. Det var andra spannmål som rann rakt igenom. Det var mjölk produkter som hon valde att ta bort så det visade sig att det var en del som hon frivilligt tog bort då det inte längre var en viktig ingrediens i det hon åt. Hon ville att mjölken gick dit den skulle dvs till kalven. Den önskan gjorde att hennes kropp inte heller längre ville ta emot mjölken.

Numera lever vandraren ett hälsosamt liv som hon hela tiden försöker se över så det är en varm och varaktig kost som främjar hälsan. Hon vill gärna äta en del fortfarande men få då veta att det är viktigt med en toalett bredvid. Den bedömningen har hon fortfarande ej kommit ifrån helt. Hon kan dock om hon vill se det som en snabb utveckling vad det gäller kosten i det dagliga. Hon har som många av er redan vet ett ovanligt beteende då hon ser det hon äter som en varm och ombonad kontakt ur det som är. Hon när den kropp hon har istället för tär. Hon vill vara ordningsam med att det är ekologiskt intag av födan. Dessutom så ger hon den inhemska livsmedelsbranschen tummen upp före de utlänska då hon vill gynna den inhemska produktionen före den utländska pga av klimatopåvekan med transporter osv.

Hon är fast övertygad om att just kosten tillsammans med healingen var det som hjälpte henne att få ordning på många års problematik med en mage som levde ett eget liv. En mage som valde att vara den som begränsade henne i hennes livsföring. Den magen har hon idag fått kontroll på och det är den som gör att hon får vandra ur det som är och nu kallar hon sig för ett levande exempel på vad som verkligen kan ske när man väl har bestämt sig för att vandra i balans och att kosten är det som läker med ett ansvar om både sig själv och Anden inom.

Hon visar att hon vill det ska vara en varm och ombonad kontakt mellan henne och Anden.

Därvidlag så är det dags att avsluta texten om hon som vi har som Vandrare här på bloggen . Hon är det som vi kallar för en varm förespråkare av andlighet och hon visar den som önskar se vad det är hon äter för att kanske inspirera andra att bli hälsosammare och på sikt kunna må bättre.

Vännerna i Ovan

Här kan du läsa om hennes berättelse varför hon blev healer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *