Om att vakna upp som healer del 2

Om att vakna upp som healer del 2

230117
Om att vara frisk eller sjuk
-I Andens sfär är man inte sjuk utan alltid i balans som upprätthålls i Anden via att det är en varm andlig natur som vill göra gott. Det är den naturen som är ditt sanna jag. Om du är ”sjuk” så kan du välja att skifta den andens arbete från att vara den vilde till att vara den varma. Det gör du genom att vara intentionsarbetande och se dig som frisk även när du känner dig sjuk. Visa vägen fram till den du i sanning är och gör allt du kan för att visa att du är frisk. Känner du dig andlig så är du inspirerad. Det innebär att du kan vara glad optimistisk och i harmoni. När du är i det som är så managerar du istället den vilde i dig. Du står mellan två ktrafter och vill vara den du är i, om du vet att du kan skifta genom din intention, så gör det om du så vill. Välj om du vill vara den som är sjuk eller den som är frisk. Ditt immunsystem är din allra bästa vän som vill ge dig olika symptom på vad det är du kan omvandla från mörker till ljus. Så vill du, se symptomen som en vän som vill dig väl.
Det är vad vi vill säga om det.
Vännerna i Ovan

-Ditt immunsystem är din allra bästa vän som vill ge dig olika symptom på vad det är du kan omvandla från mörker till ljus. Så vill du, se symptomen som en vän som vill dig väl.

Viskande fågeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *