En smakrik frukost som är både grön och naturlig

En smakrik frukost som är både grön och naturlig

-Jag ställer om kosten och försöker öka andelen att äta naturligt och grönt. Redan idag så äter jag i mångt och mycket redan grönt och naturligt. Dock så smiter fortfarande en del industriella veganprodukter in i menyn som smör, creme fraiche, grädde osv. Det söker jag nu råda bot på genom att ta bort dessa produkter från menyn.

Efter frukosten så dricker jag kaffe. Inte så hälsosamt men jag vill fortfarande ha det.
Idag så blev det blev det en sallad till frukost. Jättegott att starta dagen så känner jag. Ägg är iofs. inte grönt men jag ser det som något naturligt och tillåter mig att äta ägg. Sen tycker jag att ägg och avokado är vansinnigt gott i hop. Det andra på tallriken är salladslök, soltorkad tomat med vitlök och örter och rå tomat.

Vad äter du till frukost?

Hälsningar Vandraren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *