Vägen vecka 2

Vägen vecka 2


-Vi väljer synen på vägen vi vandrar, är veckans huvudbudskap

Vi arbetar andemässigt med ordning och balans. Det sker oavsett vad den andra delen av människan managerar. Anden vill att du skapar en varm kontakt och lyssnar till ditt inre när du vandrar. Var viss att du är i det som vi initierat före du valde din inkarnation

Vi vill att du väljer vägen med hjärtat och visar vem du i sanning är. Vandra tills vägen kantas av det du vill se utmed din vandring. Visa vad det är- skapa det och din väg skapas av dig som vandrar. Vill du så kan du dela med dig av det du skapar och låta fler ta del av det. Jorden finns som din plats att verka över. Vandra via det du vill visa eller dela med dig utav.

Din väg är din vandring. Du vandrar i anden och arbetar i din fulla kraft. Visdomen vidrör vi genom att det är en visdomsfull vandring där du lär dig vad att vandra är. Varje steg ger dig kunskap att vandra och skapa utifrån. Nivån på vår vandring är där den ska vara. Ingen vandring är för svår för dig att klara av utan du är rustad för din vandring även om vägen stundtals är både tung och svår.

Du vandrar med en vän så visa vem du i sanning är och gläds åt de svårigheter du hittills klarat av. Välj vägen med visdomen och hjärtat. Vandra nu vidare i din visdom att du vet att du har en medvandrare och någon som följer dig under hela din vandring.

Du skapar den väg du vandrar på genom ditt sätt att se på vandringen och det du möter. Använder du ett par glasögon för negativitet eller positivitet? I alla situationer finns det en strimma ljus att vandra mot. Var den som väljer ljuset före mörker i din vandring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *