-Vi närmar oss den del av vägen där den delar sig åt många olika håll. Det är dags att göra en del avslut och i stället öppna upp för olika möjligheter. Vilka avslut kan du tänka dig att göra i livet? Vad är du gör som du vill avsluta? Tänker du ibland att det ska till olika saker för att det ska gå att avsluta eller gör du bara avsluten utan att se några som helst problem med det?

Du är den som vandrar i materien. Vill du vara den som formar ditt liv så behövs olika avslut för att på börja andra saker som du kanske går och drömmer om att du önskar att det fanns-, att du gjorde osv. Välj vilken eller vilka av dessa drömmar som du vill manifestera och gör sedan dessa till en del av din vardag. Så vad är det du drömmer om? Vad vill du manifestera? Är det något som du vill börja med att sätta en intention kring så gör det. Arbeta sedan för att du ska uppnå det du satt en intention kring.

Det är vad vi vill säga om det.

Och du! Drömmar är inte till för att bäras omkring utan för att manifesteras. Ta nu det som en varm önskan från Vänner i Ovan och ge dig hän med det du drömmer om. Vad din egen vilda dröm och låt den få komma till tals utanför dig själv.

Våga välja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *