Vad innebär det att rytmisera med solen under hela året

Vad innebär det att rytmisera med solen under hela året

Del 3 Vad innebär det att vara en del ur rytmen i det liv som pågår?

Den du vill vara kan vara en del av den rytm som du nu tar del av information om. Rytmen kan vara den du i sanning är i den stora orkestern i ovan. Du är den som håller i taktpinnen för när saker ska ske, om än i Andens arbete kan det ske en slags orkestrering ur allt som är.
Att vara en del av en hel planetsfär, är att harmonisera med det system som är en del av- den du i sanning är. Du är den du vill kalla för rytmen i ditt eget liv. Att vara en del av den som är din egen dirigent är det som du vill arbeta med när du vandrar ur allt som är och kanske söker den du i sanning är? Vad är det för rytmer som får dig att må bra i livet? Vilka rytmer skulle du önska kunde komma tätare? Vilka rytmer vill du ha mer sällan? Gör du något åt dessa rytmer som du vill se glesare? Vad är anledningen till att du inte vill ha dem så tätt? Väljer du att vara den du i sanning är när du inte följer din egen önskan?

Att vara en del av en rytm innebär att du kan skapa med kunskap om rytmen. Du kan tillföra mer av det du önskar kom oftare. Du kanske älskar sommaren och solen? Din påverkan på årstiden kan du inte göra något åt men du kan vara den som vill se solsken i ditt eget liv. Men även den som vill att andra ska få uppleva solen i sina liv. På det viset kan du arbeta med sommaren året runt. Du går in i den planetariska delen av solen som rytm.

Harmoniserar du med solen så kan du vara den som vill se andra må bra och utvecklas till den de i sanning är. Gör du något åt det? Var finns solen i ditt eget och andra männskors liv? Väljer du att vara solens varma stålar i ditt eget och i andra människor liv? Solen är både varm och kraftfull. Den ger energi och bygger broar mellan innerligt och yttre tillvaron. Bygger du broar till andra människor?

Värme är en sak som solen medför. Värmen inom den som tar solens strålar i anspråk. Värmen rytmiserar dig och den du i sanning är. Den får dig att känna dig levandes. Frågan är vad som sker när solens strålar är dolt bakom ett moln? Rytmiserar du då som om solen fanns framför molnet eller är du ur balans? Solen är nämligen i allra högsta grad balanserande. Kanske är det så att du behöver arbeta med att skapa balans både inom dig men även i ditt liv? Att vara den du i sanning är även när solen går i moln, so to speak.

Det är varmt och ombonat när solen skiner. Den värmen behövs även när solen inte skiner. Kanske ännu mer då. Vad arbetar vi med när det inte är sol som skiner i våra liv? Jo vi arbetar med att skapa det som vi alla önskar mer av, värme. Vi tänder brasan inomhus. Tänder ljuset för att lysa upp tillvaron. Sluter oss och värmer oss med diverse varma soppor och grytor. Värmen är viktig i våra liv, så även balansen och att vi är solen även i andras liv.

Bästa sättet att ta tillvara på solen och värmen är att låta den skina även under det andra årstiderna och att skapa det som värmer andra. Var solen i en medmänniskas liv. Låt solens strålar lysa på dem du har omkring dig. Se glädje i den andres ögon och vet om att det är en del av sommarens värme och solsken som som strålar ur ögonen på en vän.

Det är att arbeta med sommarens och solens ljus och värme under alla delar av året.

Må solen lysa i både ditt och andras liv. Var den sol du kanske själv saknar, i andras liv. Var den kofta den frusne behöver och den värme du själv saknar, åt någon annan. Det är att vandra Andens väg genom livet.

Du är vägen , sanningen och livet. Du är solen i ditt eget och andras liv. Om du själv vill det.

Det är vad vi vill säga om det
Ovannedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *