Vandra vägen för förändring med oss

Vandra vägen för förändring med oss

Vandra vägen för förändring med oss.
Vi upplever alla olika saker vid en förändring. Ibland är vi alla starka motståndare och ibland så vill vi välkomna den förändring som är på väg.

Vi arbetar med förändringar på olika vis. Det kan te sig en aning hotfullt att det ska bli något som är okänt och som man inte vet vad det är. Det kan ockkså vara något nytt och nervkittlande som blir som en slags överraskning.

Oavsett vilket som är din väg i förändringens spår så är en av de saker som sker vid förändring en slags acceptans av det som är förestånde. Den acceptansen kan bli en nyckel till den som vi arbeta med andlig och personlig utveckling ska kunna ske.

Vi vill med dessa rader visa på att förändring är en av villkoren för att utveckling ska kunna ske. Den här månaden har du möjlighet att vandra ”Vägen för förändring” tillsammans med oss i Ovannedan. Allt du behöver är en vilja att förändras och sedan att ha acceptans så kommer det att ske fast på olika vis.

Känner du någon som vill vara med och skapa en förändring i livet? Tipsa dem gärna om oss och att vi påbörjar vandringen där vi ska prova på att göra saker så annorlunda vi kan. Vi kan även välja att helt avstå alternativt öka på det vi vill göra.

Vandraren på Ovannedan.nu har varit vid ohälsa under ca 3 veckors tid. Hon ska nu arbeta med att vandra varje dag och dessutom arbeta med att ha en hälsosam målvikt genom att hon tar bort alla tomma kalorier.

Vad har du för förändring du önskar göra i ditt liv? Vill du starta i mindre skala så kan det vara klokt då det här spänner över tid.

Det är vad vi vill säga om det.

-Låt förändringens vindar ta fart om du nu har bestämt dig.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *