Du kan skapa det du drömmer om

Du kan skapa det du drömmer om

-Vad är möjligt att skapa av det du har idag? Är det en text eller en bild eller en annan slags form som vill framträda? Vad är det som du har som du kan skapa utav? Är det en trädgård, en bok, en meditation en promenad eller en skog? Vad är det du har som du sätter värde på i livet?

Sätt dig ner och skriv en lista på det du har som du värderar som viktigt för dig i livet. Vad är det som gör att du stiger ur sängen varje morgon? Är det lusten att leva eller något annat som skvallrar om att dagen gryr och det är dags att lämna sänghalmen?

När du skriver din lista så ta med allt som du vill ska ingå i ett andra liv om så vore. Vad är det som gör att du mår bra och som du inte vill vara utan? Skriv det. Ta med lappen nästa gång du vill arbeta med det som du kallar för andlig och personlig utveckling. Se det som att du skapar ett utrymme för att förvekliga dig själv och dina drömmar. Manifestera dem. Vänta inte på att rätt tid ska komma utan börja så snart som möjligt.

Vill du dela det här med en vän som kan se det som du vill i livet så gör det. Våga dela dina drömmar med fler så kan det visa sig att du och din vän drömmer om samma sak. Våga då att börja arbeta för att manifestera er gemensamma dröm. Vill ni arbeta samla era erfarenheter och gör något konkret av dessa och se vad som vill ta form. Börja pussla med det som finns att tillgå så får ni det som ni önskar att skapas ur det ni har.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *