Vi startar upp en Spiritualistisk studiegrupp via Zoom

Vi startar upp en Spiritualistisk studiegrupp via Zoom

Välkomna till vår nystartade spiritualisitska studiegrupp via zoom. Här kommer vi läsa böcker, men inte hela på en gång, utan några utvalda kapitel, för att sedan kunna diskutera och filosofera över spiritualismens tankar , andlighet, mediumskap, i det som väcks hos oss i boken.

Syftet och meningen med denna grupp är att kunna utveckla sitt egna medvetande men också utmana och expandera det kollektiva medvetandet inom den spiritualistiska andan och de existentiella frågor som väcks inom oss alla, där böcker har både samma och lite olika filosofiska resonemang kring ämnet.

Vi kommer att följa lite ramar så alla kommer till tals. Vi som håller i det kommer alternera. Det betyder inte att det är vi som driver frågorna eller vad som är intressant att läsa eller prata om i böckerna vi väljer. Det är alla vi som deltagare som bidrar med vår nyfikenhet och frågeställningar. Så läs och skriv ner det som fångar ert intresse tills träffen på zoom.

Ha gärna boken till hands för att kunna referera till text, sida osv för att alla deltagare ska kunna förstå sammanhanget I det som man vill prata om.

Vi kommer att börja med boken ”Budskap från Silver Birch”. Fram till sidan 62.

Första träffen kommer att vara Måndagen den 7 mars kl 19.30 till 21.00 och ni anmäler er via mejl till Jane på Lyztran för att få tillgång till länken på zoom.

Länk till studiegruppen: Spiritualistisk studiegrupp – Lyztran

Vi ser fram emot detta och  Välkomnar er att hänga på ni som vill.”

Text: Anna Ottosson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *