Vägen vecka 10 Var ljuset för en medmänniska som vandrar i mörker

Vägen vecka 10 Var ljuset för en medmänniska som vandrar i mörker

-Vandra i ljuset när du går genom partier av mörker under din vandring. Se det som sker ur ett annat perspektiv och gör det som behövs för att hjälpa en människa i nöd. Du kan vandra och vara en medmänniska behjälplig att sprida ljuset även i andra människors mörker. Det är att vara en varm och ombonad kontakt ur allt som är.

Stå upp för den som behöver det men arbeta aldrig mot den som bär det som är en del av det mörker som kan ses i den värld som råder. Skapa en del av ljus och låt det spridas genom dina val och dina handlingar. Den som behöver får ta del av det ljus som behövs och du kan senare skapa en varm och ombonad kontakt att arbeta ur för att se på det som sker ur ett annat perspektiv som du arbetar för att uppnå.

Varma hälsningar Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *