Vägen vecka 11 Du har en dag att skapa något av

Vägen vecka 11 Du har en dag att skapa något av

Du har en dag att göra något av. Vad vill du göra av den här dagen? Kan den fyllas med något av glädje och värme? Visa vem du vill vara i det som du manifesterar i livet. Vill du vara den som sprider glädje eller annat omkring dig?

Våga dela det som är ditt inre med fler att ta del av. Skapa det som du vill skapa och låt fler ta del av det som du drömmer om. Visa vem som drömmer och vem som skapar och låt ljuset flöda i dina verk.

Vandra nu ut i solen och låt solens strålar smeka dina kinder med sin värme. Låt strålarna lysa och få dina ögon att glittra så får vi se vem som vandrar utmed vägen denna vecka.

Vandra i ljus och kärlek.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *