Vägen vecka 17 Vandra i ljuset varthelst du går

Vägen vecka 17 Vandra i ljuset varthelst du går

-Är du i det som du vill i livet ? Eller är du i det som kallas för en fas av obalans och oreda som du vill komma ur? Då kan du se på de val som finns att göra och skapa den visa vägen via ditt hjärtas val du gör. När du vill känna balans och harmoni så får du skapa det genom att ta reda på vad det är som ger dig harmoni? Du kan skapa den delen av det som du vill arbeta med och göra det som du känner att du brinner för. Var den som ger för att få se glädjen i den andres ögon, men ge utan förbehåll att få något tillbaka. Det är att tjäna den andre och den du möter på livets väg.

Bara vandra och ge av det du har till den du möter och du kan förvandla den andres vandring i mörker till en vandring i ljus.

Det är vad vi vill säga i Vägen för vecka 17.

”Var det ljus som du själv önskar sprida omkring dig och låt det ljuset lysa varthelst du går. Låt ljuset var en del av den väg du vandrar och låt det leda dig via dina val du gör och i det du står. Visa nu var du vill ledas och vi följer dig vart helst du går”.

Varma hälsningar
Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *