Vägen vecka 16 Livet består ibland av olika val som ska göras

Vägen vecka 16 Livet består ibland av olika val som ska göras

-Vägen fram är en väg fylld av olika val du ska göra. Du kan inte vända om för att ta en annan väg utan du ställs inför val som du behöver göra under din vandring. Kan du samla dina val och se vilka val som är de du gjort, så kan du också se att det är dina val som format vägen du vandrar. Vill du så får du se vad som är din väg att vandra och det val du gör är det som du gjort tidigare. .

Som vi ser det så kan du aldrig välja fel väg då du antingen får det som du önskar eller så får du en viktig kunskap om det valet som du gjort. Valet är ditt och du är välkommen att välja i det stora lotteriet av möjligheter som du befinner dig i.

Att inte välja är även det ett val. Visa vem du är och låt valen forma det liv du önskar leva. Är du i en uppförsbacke så låt den plana ut till en nedförsbacke. Det sker alltid vartefter men ibland så kan det kännas motigt att se det som att du vandrar i stora lut uppför. Du kan då fortsätta vandra trots att det lutar eller arbeta för att plana ut det som uppfattas som ett motlut.

Varje motlut är en gåva. Det är viktigt att vi ser det så om vi ska vandra med behållning av det som är viktigt med att det ibland går tungt. Ur varje svårighet så växer du fram i Anden. Den Anden som vi får se är den som hanterat olika svårigheter och hur man hanterat dem är det som du får vandra med i mötet med den andre.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *