Det är dina val som skapar ditt liv

Det är dina val som skapar ditt liv

Det är dina val som skapar ditt liv. Det är en viktig sak i livet att se över sina val man gör. Vill du följa ditt hjärta eller ditt egos önskningar?

Alla vill läka när de har smärta eller sjukdom. Det är dock olika signalsystem i läkandets konst. Det som är viktigt är att det som din kropp klarar är det som du ska vara skapt för. Det innebär att vill du springa och har det besvärligt med benen så vill det vara en dröm eller en möjlighet att läka så du kan springa.

Det är en väg som vi alla skapar när vi följer andens väg. Det är den vägen vi skapar, som är den vi ska vandra. Bakom varje val finns en konsekvens. Det innebär att vi vill skapa våra egna vägar vi vandrar. Det är vad vi andevänner kallar valbara vägar i livet. Det finns även en del avsnitt utmed våra vägar som vi ska vandra. Det är såna vägar som kallas karma.

Valbara vägar i livet är tex. att kunna välja läkning som sin väg. Det innebär att du då vill vara beredd att göra det arbete som krävs för att läka. Den vägen kallas för att vandra andens väg i läkning. Det är en väg som anden visar och som vi inom delar av andevärlden kallar spiritualismens väg. Det innebär att det är en väg som vi andeligen vandrar. Det innebär att det är orsaken till dina problem som ska vara läkta. Du kan ha ont i magen men det är en orsak i det känslomässiga eller mentala.

Det är en del saker som du kan göra för att må bättre under din vandring. De sakerna placerar du i ett eget Skafferi av verktyg för att lindra ditt mående. Dessa är högst personliga. Du vill använda dessa verktyg när det är bakomliggande smärta i ditt liv. Då kan det vara bra med det som är bra för själen Tex en meditation. Det är att vara fokuserad i nuet och sen stanna där. Det är det som är andens väg.