Kärleken vår stora kraft

Kärleken vår stora kraft

Tal via andlig inspiration nedtecknat:

-Det är en glädje att få förmedla vårt ord via det verktyg som vi alla skapar

Vi vill med dessa enkla rader ge en bild av vad som kan vara möjligt att skapa när vi är i nuet och ett mottagande tillstånd där vi kan kommunicera mellan världar och dela med oss av de vi ser som en gåva till mänskligheten.

Kärleken är en kraft som kan bygga broar mellan världar. Broar att vandra via när vi söker komma i kontakt med nära och kära. Välj den bro som är varm och lyser av kärlek och värme i det som du vandrar. Var viss om att den kärlek du sänder ut får du tillbaka från den du älskar i världar. Kärleken är det som förenar er och alltid binder er samman.

Ljuset är det som vi alla ser som det allra heligaste i det som är. Ljuset spirar och visar vad som är du. Låt det ljuset lysa varthelst du går och var viss om att du är en del av den du möter utmed livets väg. Var den du själv önskar möta. Se den du möter som en syster eller bror.

Välj att vandra den vägen som du vill vandra inte den du måste vandra. Det finns en nyanserad skillnad att göra och att vara. Varandet skänker dig möjligheter genom den delaktighet du befinner dig i. Du ser möjligheterna istället för begränsningar när du vandrar. Möjligheterna hjälper dig att göra de val du behöver göra för att röra dig framåt på livets stig. Vandra därför i ljus och kärlek.

Vandra där du ser att du ge av ditt hjärta och förlåt de som gör dig orätt. Gå med ett högburet huvud och visa att det gör dig gott att se det som förlåtet. Vandra i ljuset och sprid det där du går och står.

Vet om att du alltid är buren i det stora och att varje steg du tar har du en medvandrare vid din sida. En medvandrare som vill dig väl och älskar dig villkorslöst. Vandra i den vetskapen och gör gott där du befinner dig mot allt och alla.

Teamet

210605

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *