Om att se alla obehag som gåvor

Om att se alla obehag som gåvor

-Varför tappar jag rösten?
-Det är för att du ska vårda ditt språk i det du gör. Du ska visa vem du är när du talar och inte vem du vill vara. Det är därför rösten försvinner. Det är en påminnelse att du ska vara sann mot dig själv i ditt tal om det du vill.

– Då är inte halsens beteende något annat än en vän som kommer med en påminnelse. Det är en gåva att bli påmind. Tack!

-Vill du veta vad du nu är?

-Ja det vill jag

-Du är en vaken healer. Det är som vi vakna säger- en fröjd att vara utan röst. <3 Det är att vara en vaken healer- det du gör när du omvandlar problem till styrkor. Du visar att du är en healer som vill se att det är en styrka att ha olika uppförsbackar i livet. Det är det som är att vara läkande och lärande som healer.

Vill du veta om håret och att du tappar det? Ja det är en svängande orsak som kallas obalans som orsakar det. Det innebär att det när hälsa man väljer och en del vill inte att det är hälsa man väljer. Det är att slita sitt hår mellan två val som gör att du tappar så mycket hår nu.

-Du nämner sveda och pepplor i hårbotten? Ja det är för att du är torr i hårbotten och får krustor som du river sönder. Du är torr för att det är fattigt med fett i hårbotten pga av det schampo du använder, då bildas krustor och torrhet hårbotten. Den torra hårbotten är en vän som du vill vårda genom att du köper ett schampo utan parabener.

-Det var det som ville vara sagt om alla vänner och deras gåvor. Gåvorna är det vi upplever. Om vi adresserar det vi upplever som gåvor från vänner så blir livet så mycket lättare att vandra genom lvet. Det är ett fint dagens tips.

Det är en gåva att ha upplevelser och känslor av alla de sorter som finns att uppnå. Ta tex det här med händer som visar var de ska placeras när det är dags att heala. Då bara ställer man sig som healer vi den sjuke och vips så vill händerna gå dit. Det är att vara en kännande healer.

Att vara en vaken healer innebär att vara en healer som vill omvandla det som ses som svårigheter till det som är dina styrkor. Det kan vara en varig sårbotten som visar att den är inflammerad och därför varar. Sen vill den som är vaken visa vad som behövs för att den variga sårbotten ska se som en styrka istället för det som den variga sårbotten är. Såret vill vara en vän som har en gåva dvs varet som berättar att det finns en inflammation som behöver åtgärdas. Det innebär att såret är en vän med en gåva dvs varet som vill hjälpa dig att må så bra det bara går. Det är att vara en vaken healer om du ser det så.

-Tack. Nu känns det lugnare i hårbotten efter tvätten med parabenfritt schampo. Ingen sveda eller klåda.

-Vi är glada att det fungerade med schampot.

– Nu är det det andra som är kvar. Huvudvärk, mage, håravfall.

Vad ser vi nu? Jo en som vill dela upp allt i olika slags problem. Det är att vara en sovande healer. Vill du vara en vaken healer så är egentligen alla saker orsakade av samma sak: Immunsystemets reaktioner.

Vår kropp reagerar på det som den inte önskar behålla utan istället göra sig av med. Ta vissa vanor, beteenden, variga sår, massavfall av hår, depressioner, diareer osv. Allt handlar om att det är en slags signalsystem som kickar in att nu är det något som kroppen ej önskar degenerera eller behålla utan istället bli av med. Det är att vara en upplyst healer.

Men om du ser det som sker som en fin vänskap med den som kommer med gåvan så får du se vad som händer. Ta tex en tarmsjukdom den kan vara besvärlig med frekventa diareer. Om du då ser tarmen som en vän som då vill visa att det du äter eller dricker är något som inte ska vara i kroppen då får du en gåva i form av en diaree som berättar att det där vill kroppen inte behålla då det inte finns någon näring i det utan endast täring. Det visar att det är endast det som kroppen är i behov av som den vill behålla och som är närande.

Det är ett arbete med den egna medvetenheten att vara sjuk. Ofta vill vi dela in alla besvär i olika sjukdomar när det egentligen är just medvetenheten som är en vän som hälsar på i ditt system. Det är en vän som kommer med gåvor i form av diareer, håravfall, sveda, bältros, osv. Visa att allt ses som gåvor och var tacksam för alla de saker du fått uppleva. Det är saker du sedan kan transformera till dina styrkor och hjälpa andra i en liknande situation med.

Ja det är det vi ville säga om det. Immunsystemet? Ja det är din allra bästa vän som vill dig väl och kommer med gåvor som informerar så att du kan omvandla det till styrkor.