Se över kosten vid sendrag och muskelkramp

Se över kosten vid sendrag och muskelkramp

I musklerna så finns det slaggprodukter som bildats vid arbete som kroppen behöver göra sig av med. Dessa produkter är i det som kallas för utsöndringsorganens utsöndring. Vid olika fall av tex sendrag så är det ofta ett utsöndringsorgan som inte får utlopp för den utsöndring som ska ske där i tillräcklig mängd, utan det blir då muskeln själv som lagrar slaggprodukterna.
Det är bra att ta reda på orsaken till sk. muskelkramp och sendrag före man tar ett supplement för att förebygga sendrag. Ett muskelfäste kan vara inflammerat och det är då den inflammationen som ska behandlas och inte genom olika supplement, utan genom avhållsamhet av rörelse i den mån det går.
Vad som orsakar att utsöndringsorganen inte mäktar med arbetet, kan vara ett bra sak att ta reda på och det är ofta en del som är behandlingsbar i olika form som tex intaget av näring kontra olika skräpprodukter. Äter man en felaktig kost så ska det förbrännas och det blir då avfall i hög mängd som kroppen behöver bli av med. Det låter sig inte göras i hur stora mängder som helst utan får tas en liten del i taget.
Vårt råd vid sendrag och muskelkramp är därför se över kosten och intaget under dagen. Vad är det du stoppar i dig som du behöver se över?