Vägen vecka 18 Vem är du

Vägen vecka 18 Vem är du

-Varje gång du gör ett val så är det det valet som formar ditt liv. Vill du det ska vara ett liv i glädje och harmoni så får du välja det som ger dig glädje och harmoni. Vill du det ska vara ett liv i skapande så får du välja ett skapande ur den önskan och ägna dig åt det.

Vill du vandra i det som är din vandrings mission, så skapar du en varm och ombonad kontakt med den andliga delen av dig. Du följer din intuition och låter den vägleda dig på vandringen. Ibland så visar den dig vad som är din vandring ur det som är då visar den dig vägen för vad din Ande önskar vara med om. Den vandringen kan du inte undvika utan behöver gå igenom så då får du den som en slags vägledning via oss ur det som är. Visar du att den vägledningen inte är den du önskar så välj en annan väg att vandra. Den vägledningen som publiceras här är till för dig som vill bli en helhet och som önskar vandra för att läka.

Du är det som vi kallar för en vandrande vän. Du vandrar för att söka svaren på frågor som du har i uppgift att ta reda på. De frågorna kan du sedan få svar på genom de erfarenheter som du får utmed din vandring.

En vanlig fråga är:- Vem är jag.

Den frågan är en del av den vandrandes svar att söka. Vem är jag bortom allt det materiella? Det finns ett svar att tillgå och det svaret är det fritt fram för dig att söka i den vandring du nu genomför. Vem är du?
Vi vill med den frågan svara dig inom den delen som är din vanliga mentala del, att du är inte den du tror dig vara utan du är den andre.

Mer om det i en egen artikel så småningom. Vem är du var frågan? Kan du svaret på den?

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *