Att vara sin Ande

Att vara sin Ande

221107 e

Varför är det ett längre mellanrum mellan in och utandning vid andlig utveckling?

-Det är ett arbete att dela med sig utåt. Det är ett mellanrum där du hämtar kraft i det som är en del av att ge av det som finns att tillgå. Det är viktigt med ett mellanrum i livet. Vandra är en sak men vilan är även den viktig. Var den som vilar men även fyller på i livet med det som ger dig kraft. Det kan vara kreativt skapande, vandra eller vistas i naturen osv. Andens kraft är viktig att vårda. Det är en gåva att arbeta för andevärlden. Den gåvan kan du visa tacksamhet för genom att vårda Anden i de miljöer som stärker upp inombords.

Då tänker jag att Dalai Lama vilar väldigt mycket?

-Han vilar i allt han gör och varje steg han tar. Det han via sin Ande sprider är att vila i det stora. Han ger det som är viktigt att ge och låter det andra vara. Han vilar när han ger och det är det som är att vara buren och skapa det som är att vandra i de högre sfärerna inom det som ni kallar jordeplanet. Att vandra är att skapa förutsättningar men att leva är att manifestera det som andra kan behöva . Att vandra i Kärlek är det som du kan lära dig av en varm och andligt upplyst arbetande ledare. Han ger det som världen behöver-kärlek och upplysning.

-Är det att vårda sin Ande att ge det andra behöver?

-Det är att vara sin Ande när du ger det andra behöver. Den Anden skapar det som han ser att andra behöver. Andens arbete är att ge och att utvecklas. Att vara den som sträcker ut mot den andre och tar tag i den som vill bli tagen och ger värme till den. Det är att vara andligt utvecklad att låta Anden komma till tals och att följa dess egenskaper att vårda och att ge det som man ser att den andre behöver. Det är att vara andligt utvecklad och kräver arbete att nå dit därav ett större mellan rum mellan in och utandning.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *