Om att göra gott

Om att göra gott

Del 3

-Vill du under din vandring använda dina erfarenheter som smärtat och se till så att dem kommer till nytta och gagn för andra så är du både vis och klok och kärleksfull.

I en bok så går det att läsa att gör inte mot din nästa vad du inte vill att någon gör mot dig. Med dem orden så kan vi fråga oss vilka smärtor och arbetssamma vandringar har du erfarenhet av? Har du använt dem erfarenheterna till nytta och gagn för någon annan? Det kan vara både vist klokt och kärleksfullt att göra gott och att vandra med Anden inom och göra gott i världen.

Var den bästa versionen av den du i sanning är. Ge av det som finns att tillgå. Låt ingenting av de små oförätter stå i vägen för den du i sanning är. Det är att vandra med ambitionen att alltid vara en vän till den du möter och att vilja se Anden i den andre. Se den du möter och var Andens vän. Ser du någon som kämpar med det egna så var viss om att på insidan finns en Ande som kämpar. Döm aldrig den du har framför dig utan låt denne veta att du finns där och att du vill göra gott och söker svaret på vem du i sanning är.

Det är vad vi vill säga om det.

Vandraren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *