Vandrarens Kapell

Vandrarens Kapell

Vandrarens kapell

-Vandrarens kapell är en cirkel som arbetar med att föra fram ljuset i världen både till platser men även till människor och djur. Vi arbetar för att skapa en varm och ombonad värld där vi alla möts i det som är varmt och gör gott.

Vi inkluderar och välkomnar alla i vår gemenskap och ser det som sker i världen som en del av vår vandring. När obalanser råder så arbetar vi för att återställa balansen och skapa värme i den tidvisa kylan. Vi skapar ljus i mörkret och ser det som andra ser som mörker som något som vi vill arbeta för att för fram ljuset i.

Vill du vara med och skapa värme i Världen så är det viktigt att du är en av den skapande kraften som visar fram ljuset ur det som är. Du kan arbeta för att se vad som är ljust i det som sker.

Vi arbetar varje månad och vill att du då anmäler dig en dag före så vi ser om du vill vara med vid varje tillfälle. Välj att skriva på kommentarsfältet nedan så skriver vi upp dig på en intern lista för att skapa ljus och kärlek i världen.

Vi har för avsikt att förmedla healing på distans den sista torsdagen varje månad. Vi börjar 20:00. Det pågår sedan i 15 minuter.

Välkommen med din anmälan!

OBS! Cirkeln ”Vandrarens kapell” är inte att förväxla med det kapell som finns i Tomasboda, som är en raststuga med plats för eftertanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *