Vägen vecka 14 Om vandring som kontemplation

Vägen vecka 14 Om vandring som kontemplation

-Vill du lära dig mer om dig själv och din sanna natur så är det en bra väg att vandra att börja med att meditera och kontemplera. Det gör ditt förhållande till den andliga sidan av dig mer tillgänglig.

Vandra är ett bra sätt att arbeta med Anden inom dig . Välkomna Anden att skapa en varm och ombonad kontakt när ni promenerar och gå sedan sakta och var i nuet så låter du din vän vandra i gemenskap med dig. Känn då och lyssna inåt. Vad upplever du i det som är?

Det är vad som Vandraren på den här sidan kallar för ”Silent walk”, dvs en tyst promenad i total närvaro av allt som är. Bara vandra och lyssna är hennes recept på att arbeta i gemenskap med Anden inom.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *