Vad är det som gör att du kliver ur sängen på morgonen?

Vad är det som gör att du kliver ur sängen på morgonen?

– Vad är det som gör att du kliver ur sängen på morgonen? Vad är det som får dig att sätta ner foten på giolvet och ta dina första setg efter sängens värme? Vill du stiga upp eller gör du det för att du måste?
Vad är det du måste? Arbeta? Det är din eget val att du måste arbeta. Du kan se det som att du har ett sätt att arbeta på för att arbetet skapar inkomst men du vill egentligen inte arbeta utan hellre vara ledig. Är det så? Vad bra! Då har du möjlighet att ändra på det till att göra något som är mer lustfyllt än det arbete du nu utför.

Vad är det som du känner som lustfyllt? Vad är det som gör livet värt att leva och som får dig att skina som en sol och hoppa jämnfota av förtjsning att äntligen få göra? Det är det du kan skapa en verksamet med. Är det att sjunga? Måla? Skriva? Vara andra behjälplig med allehanda ting? Vad är din egen del att skapa med? Jo att du först drömmer och sedan gör verklighet av det du drömmer om.

När du vet vad du älskar så kan du arbeta med det och söka uppnå det i vardagen. Det är det som ger dig kraft och energi men även skapar glädje. Du kan kalla det för att du designar ditt liv.

Hur skulle ditt liv se ut om du hade möjlighet att stanna upp och skapa din dröm? Vad är det du drömmer om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *