Del 1

-Det kan aldrig uppstå frånvaro av kärlek då du är den som är kärleken i din allra renaste essens. Vad är det vara den som är isolerad? Jo det är att känna sig isolerad från att vara ur allt som är. Du kan lära dig att det handlar om en inre önskan att ingå i en andlig gemenskap och att du får det som kallas för en känsla i form av en illusion att du inte är ur allt som är, utan i behov av kärlek. När du känner att du är i behov av kärlek så är du i behov av dig själv.

Du kan lära dig att se vad det är du söker när behov uppstår. Vad är ditt behov av att vila tex.? Jo det är ett behov av att vara den som vandrar ur allt som är medans du är i materien. Du kan lära dig att vila när du vandrar tex. Då kopplar du upp dig och är ur allt som är. Du bara tar in och låter det som kommer till dig ta den form det är tänkt utan att du korrigerar eller ändrar, lägger till eller drar ifrån. Bara låt det skapas ur allt som är.

Vad är det för behov som du söker tillfredsställa när du är den arge? Jo det är den som vill att man ska höra vad som sägs utan att i frågasätta. Du kan lära dig att det är en gåva att vara snäll och att inte skälla på andra. Bara ta emot att alla har olika sätt att hantera livet och de behov som uppstår.

Vill du veta vad det är som gör att du vill dela med dig av allt? Jo det är en ambition att vara den som sprider ljuset och värmen från Anden till den som önskar ta emot det. Du kan lära dig att dela med dig av det du får till dig på Andens vis. Genom att du visar vem du i sanning är och gör det så att du får en varm och ombonad kontakt ur det som är. Var den som är snäll med andra människor och djur, växter och den här planeten. Då blir du den som får dela med dig av det du önskar. Bara ta emot de som kommer till dig och dela med dig av det du har som ditt andliga intresse.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *