220411 Vägen vecka 15 Ta ett steg i taget

220411 Vägen vecka 15 Ta ett steg i taget

-Varje steg på Din väg är ett steg för Andlig tillväxt och utveckling. Det är det som är din vandring här på jorden. Vill du växa i Anden så möter du ofta på det som ibland kan ses som en uppförsbacke och den är då en vandring du behöver göra för din andliga tillväxt.

Vill den backen vara av det tyngre slaget så kan du i ditt arbete visa vem du i sanning är och resa dig för att så sakteliga ta ett steg framåt, i små steg, det är att vara vandrandes även när det är svårt och inte längre lustfyllt.

Ett steg i taget. Vara i nuet och andas är det som vi ofta visar är den vägen man kan vandra vid svåra lut i backar. Bara ett steg i taget inte mer. Vila sedan på varje steg. Ta det med ro och inte forcera bara ett steg i taget och andas.

Det är vägledningen för vecka 15

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *