Vandra med dina gåvor

Vandra med dina gåvor

Del 2

-Vi som vandrar ur allt som är och är medvetna, kan ibland få det som kallas för en inre oro när det blir annorlunda än vad vi vill. Då kan det vara bra att se att allting som sker sker av en högre mening som vi inte alltid är medvetna om utan Anden vet vad det är som är syftet men det får Anden inte röja utmed vägen utan det är tillför den som vandrar att själv upptäcka.

-Så till dig som vandrar och känner att du inte längre orkar eller vill så kan vi i ovan hälsa att allt har en mening. Börja se efter möjligheter och se vad som finns på det buffebord som vi i ovan kallar livet. Vad finns att se? Vad går att skönja? Sätt ihop det och skapa något utav det det. Det är det fina med livet att du kan skapa ett smörgåsbord av det du har. Sörj inte det som är förlorat utan gläds det Anden visar dig i form av erfarenheter. Du kan vara medveten om att dina erfarenheter kan komma till nytta och gagn för andra genom att du använder dem vist och klokt.

Vandra med alla dina gåvor och se hur dem kan komma till nytta och gagn i världen.

Det är vad vi vill säga om det.
Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *