Du är okränkbar

Du är okränkbar

Del 1

-Du är okränkbar! Vandringen i materien är en del av den insikten. Ingenting av det som sker utmed din vandring kan vandra individuellt utan du har alltid en okränkbar del som vandrar inom. Den okränkbare visar sig inom när det är en uppförsbacke. Visar hur du kan se på det som sker och veta att det sker av en anledning. En ny horisont finns bortom krönet på vandringen. Den okränkbare är den vän du behöver under din vandring. Det är den du i sanning är. Medveten om att du är så mycket mer än den som vandrar, känner ensamhet och blir övergiven.

Du är en del av allt som är sprunget ur kärlek och ljus. Du är den du möter i den andre när du väljer att se godheten hos andra. Den du tillber medans du vandrar. Affirmationen att alltid vara en kanal för välsignelser till andra är din signatur. Den hyser vi den allra största tacksamhet för.

Det var en vandring som ledde till ett avslut eller som vi i ovan säger skapade möjligheter för nya dörrar att öppnas. Du visar prov på att se värdet i att lära utmed vandringen. Den vise har en del erfarenheter. Den medvetne använder sig av erfarenheterna. Den kärleksfulle ser till så att andra inte får uppleva det som gjort ont.

– Nya möjligheter i livet kommer att visa sig. En ny horisont kommer att visa sig när jag kommer upp till nästa backrön. Jag kan själva välja hur jag ska vandra vägen fram genom att fokusera på mina tankar och ha dem i ordning genom att glädjas åt det jag har och istället för att sörja det jag saknar.

Jag kan tacka livet och omfamna det med all den kärlek och den värme jag känner i bröstet när jag tänker tillbaka på det fantastiska och fina jag fått vara med om. Tack för att jag alltid är buren och för att allting som sker har en högre mening. En mening som kommer att visa sig om jag har tillit till det som sker och vågar stilla mig och varsamt sträcka mig framåt mot nästa horisont, med ett steg i taget och dig vid min sida.

Tack för att du är min vän!

”There is progress whether you are going forward or backward! The thing is to move!”

genom Edgar Cayce (3027-2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *