Tacksamhet

Tacksamhet

( Den här texten skrevs för några år sedan men är lika aktuell idag för det egna välmåendet och läkningen ).

Ligg i tacksamhet
Vila i tacksamhet
Var i tacksamhet
Vakna i tacksamhet
Lev i tacksamhet
Ge i tacksamhet
Förmedla i tacksamhet

Ibland så vet tacksamheten inuti mig inga som helst gränser utan den tar fullständigt över i min tillvaro. I helgen så var jag på en kurs där jag skulle lära mig att knyta an ännu närmare till min inre andlige vägledare. Det var en häftig och fascinerande resa som gav mig inspiration och mersmak i att fortsätta utveckla min medialitet ännu mer. Hur det här ska gå till det vet jag ännu inte men jag tar ett steg i taget och vilar på varje på varje steg i den utvecklingen av tacksamhet.

Om jag i ord ska beskriva MIN upplevelse av att ha den inre vägledaren nära så är det som att jag står och vilar mig mot en vägg i fullt solsken dvs i ljus och värme. Det är utgångsläget när vi sedan skapar tillsammans och jag tar på mig rollen att förmedla vad som vill vara sagt. Det är så så fantastiskt så det går inte att i ord beskriva vad jag känner mer än just i ordet Tacksamhet.

180528 Helén Eriksson

You may also like

Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

-Jag arbetar vidare med att försöka vara i nuet och leva mindfullt. Läser en bok om Mindfulness ”Lev i nuet...

Läka via intuitivt skapande

Läka via intuitivt skapande

Jag älskar att skapa ur det som är att bara stå där utan att tänka och bara vara i nuet...

Allting har ett värde

Allting har ett värde

Ibland ser man inte havet för allt som är emellan....

Trädgårdsarbete som meditation

Trädgårdsarbete som meditation

-Idag påbörjades arbetet med att gräva en samling planteringsplatser i det som ska bli ett kryddkvarter i vår trädgård. Två...

Back to Top