Viskande fågeln om Vandraren

Viskande fågeln om Vandraren

Handen är det verktyg som du använder mest och Vandraren är en flitig användare av sina händer. Vandraren visar vem hon är genom sina olika delar. Handen tecknar, skriver, ritar och helar. Den vill skapa en vänlig atmosfär av att sedemera skapa andeporträtt, andebrev och helande.

Sen tecknar Vandraren med handen i kommunikationen med oss på andra sidan. Vandraren får en signal på mediumistiskt vis som sedan omvandlas till en känsla i handen att forma sig i någon av teckenspråkets bokstäver som Vandraren kan utantill. Det är en gåva som Vandraren har utvecklat från sin förmåga att känna en ström av vibrationer av signaler. Det är vi väldigt tacksamma för då vi vill skapa en kommunikation som är obruten i sin signal.

Andeligen är det Vandraren som vill delge vad som kommuniceras oss emellan. Det är en väl dokumenterad samling – kommunikationer som har skapats både i block, dator och telefoner och att skapa för att dela är en smakfull samtida konst som vi alla delar med glädje <3 <3 <3

You may also like

Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

-Jag arbetar vidare med att försöka vara i nuet och leva mindfullt. Läser en bok om Mindfulness ”Lev i nuet...

Läka via intuitivt skapande

Läka via intuitivt skapande

Jag älskar att skapa ur det som är att bara stå där utan att tänka och bara vara i nuet...

Allting har ett värde

Allting har ett värde

Ibland ser man inte havet för allt som är emellan....

Trädgårdsarbete som meditation

Trädgårdsarbete som meditation

-Idag påbörjades arbetet med att gräva en samling planteringsplatser i det som ska bli ett kryddkvarter i vår trädgård. Två...

Back to Top