Vi har haft premiär som healingteam i storseans sammanhang

Vi har haft premiär som healingteam i storseans sammanhang

I helgen hade healingteamet och jag premiär i storseans sammanhang, då vi deltog vid Lyztrans traditonella julandakt som sker varje år. Vi fick vara med och förmedla healing. Varför skriver jag då det här? Jo för att det var premiär för oss i såna här sammahang. Jag kom inte på det förrän efteråt att det var första gången som vi deltog som healingteam i seans sammanhang. Det glädjer mig att vi fick möjlighet att delta och vara människor behjälpliga med Healing.

Det fick mig att fundera på vilka steg healingteamet och jag tagit fram tills idag för att utvecklas som healingteam? Det visade sig att det är en vandring vi genomfört med intentionen att bli ett Spiritualistiskt healingmedium och att utveckla oss som healing team. Det vi gör är att vi vandrar helandets väg. Vi inte bara utövar healing utan lever även helande.

All utveckling är en vandring. En vandring är flera steg. Steg efter steg så har vi arbetat oss fram för att utvecklas som team. Vare steg har egentligen bidragit var och en på sitt sätt utan att jag som Healer tänkt på det. Men i ett postperspektiv så ser jag spåren bakom oss och vad vi gjort och får därför förståelse för att varje steg är meningsfullt även om det inte verkar så när steget tas i utveckling. En del steg har varit väldigt tuffa att ta men de är inga steg jag vill ha ogjorda.


Så här har våra steg varit som Ovannnedan Healing


1 Vi gick en prova på kurs i mentalt mediumskap och healing hos skolan Lyztran i Kilsmo. Vi började delta i Lyztrans öppna Healing cirkel under 2018 på hösten och har sedan dess på söndagar haft det som en stund i gemenskap för att hjälpa människor och djur i deras arbete att läka.

2. Vi bestämde oss efter prova på kursen att påbörja arbetet som Healing team och gick för att uppnå certifikat som Spiritualistiskt Healingmedium.

3. Vi startade den här sidan Göragott.nu under 2021 för att bla hjälpa andra människor som önskar arbeta med sin egen läkning men även för att sprida bevis för andens överlevnad och visa att det finns en andens väg att vandra genom livet för den som vill må bra.

4. Samtidigt så på börjades den egna resan i att läka ut diverse krämpor och den andliga och personliga utvecklingen.

5. Vi certifierades i September 2021.

6. Under Lyztrans storseans och julandakt så deltog vi i vår första storseans som healingteam.

7. Vi fortsätter nu utvecklingen i arbetet med Healing. En av de saker vi just nu arbetar med är något som vi på Göragott.nu kallar för Vägen. Det är bevingade ord som handlar om hur vi kan ta oss an vägen vi vandrar och hur vi arbetar ur allt som är.
Vill du arbeta med din läkning och önskar komma i kontakt med oss så går det bra att höra av sig via inboxen eller mail.


Fortsättning följer.