Vägen är den väg vi vandrar genom livet. I Ovannedan så är en del av vår verksamhet att skapa en varm och ombonad kontakt mellan världar. Du får se den här serien som vi kallar för Vägen som en varm och ombonad kontakt mellan världar där vi låter korten inspirera till att vandra ur allt som är. Vi spår ej sjukdom eller död utan vi tittar istället på den möjligheter som livet har att erbjuda.
…………………..

Varmt välkommen! Här är vägen vecka 50

Kort 4- Happy family
-Vi länkar samman mellan världar och får vandra ur allt som är. Vi skapar varm och ombonad kontakt när vi strålar samman i ljuset och allt i evigheten.
Kort 47 The thinking woman
Visar vad som är i allt som är. Separationen i vad som är och att leva i ett begränsat tillstånd. Det finns dock en fjäril som symboliserar möjlighet till transformation ur allt som är.
Kort 50 Angel of strength
Vid varje visdomsfull vandring ur allt som är så finns en urkraft att ta del av. Den kan vi se som ett lejon inom oss. Lejonet visar sig när vi är i balans och kontakt med den inre delen av oss själva. Vi arbetar för ljuset, ur ljuset och via ljuset ur allt som är. Där finner vi kraften ur det vi möter under vår jordiska vandring. Vi är alltid beskyddade ur allt som är. Vi är både hållna och burna.
Kort 11 Cornucopia
När vi vandrar ur allt som är och får möjlighet att ta del av vad som bjuds så uppstår en magi i livet. Den magin är möjlig att skapa ur. Fjärilen visar att nu är en transformation möjlig och att vägen ligger öppen att vandras ur allt som är och att skapa ur de val du gör i livet. Vill du vandra så säg ja och börja din vandring.
Kort 52 Goddess of the moon
Healing är att vandra ur allt som är och att se möjligheter i det som är svårt och tungt. Du kan vandra med vad som är och göra det bästa utav det så får du sen veta vad som är vitt och varmt. Visa vem du i sanning är och vet om att du är buren.

Till Dig som tar del av vad korten vill säga:

Det är vad korten talar om för dig som vill ta del utav det här. Vi i Ovannnedan arbetar för det som du vill läka. Du vandrar vägen fram i visdom i våra kort och låter korten tala om vad som vill vara sagt. Det bevingade ordet är en varm gest från oss till dig att ta del av.
Det här är det bevingade ordet för vecka 50. Hädanefter så låter vi korten tala sitt språk en gång varje vecka. Företrädes vis på måndagar.
Är du en av dem som vill vandra vägen fram för din egen läkning så kan du med hjälp av korten ta del av vad som vill vara sagt. Det är som sagt ditt val. Du är den som är kapten i ditt liv. Den vandrandes sas. när vi nu avslutningsvis vill önska dig en fin vandring tills vi hörs nästa gång…

Vännerna i Ovan