Vägen vecka 20 Våga förverkliga dina drömmar

Vägen vecka 20 Våga förverkliga dina drömmar

När du vill någonting så kan du manifestera det i ditt liv genom att du först tar reda på vad det är du vill., Därefter säger du till dig själv att du ska det. När du talar om vad du ska, så ger du din kropp en möjlighet att höra din önskan och sedan ställa in sig på det. Därefter så börjar du att manifestera det du önskar och sagt till dig själv att du ska.

Vikten av att manifestera är att det är när du säger vad du ska som du sätter intentionen för vad du önskar. Alla energier som är aktuella då- ändrar sig dvs shiftar så att det är möjligt för dig att skapa det du önskar. För det är just det som det handlar om, du skapar själv dina egna önskningars uppfyllelse genom att manifestera dem. Det kommer inte att bli så av sig självt utan du skapar dem utifrån det du har och det som du sedan får är en del av det som du önskar. Ibland så får du hela din önskan uppfylld, ibland så är det en del som blir uppfylld. Men oavsett så är det ändå en del av det som du i hjärtat önskar som är din uppfyllda del av det som du själv varit med och skapat. Det är viktigt att veta att allting är möjligt utifrån det att du inte går emot någon av de olika naturlagar som finns. Mer om dessa i olika artiklar här på goragott.nu

Så vad drömmer Du om? Vad är det som gör att du önskar just det? Skapa en intention kring din dröm och börja sedan att leva den drömmen med hela ditt väsen. Be för att den ska slå in och arbeta parallellt med att så ska ske så får du se vad som händer.

Det är vad vi vill säga om det

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *