Nu ska jag manifestera mina drömmar

Nu ska jag manifestera mina drömmar

-Jag går en promenad varje morgon och skulle göra det även för några dagar sedan Magen var dock inte så som jag önskade utan gjorde gällande att den var orolig. Min tanke blev då att jag får nog ställa in promenaden idag när magen knorrar.

När jag tänkte på att ställa in promenaden så fick jag till mig att det är jag som ska kontrollera tanken och inte tanken som ska kontrollera mig. Tanken har påverkan på kroppen. Om jag tänker att jag ska stanna hemma pga av att magen inte är i balans så kommer jag att få stanna hemma. Det är bättre att ändra tanken till att tala om vad jag ska göra så kroppen får en möjlighet att ställa om sig för det jag tänker. Jag lyssnar på det jag vill och sedan sätter därefter intentionen att jag ska gå en promenad och sedan fullföljer jag det genom att göra det.

Jag följde rådet och kunde gå hela den sträckan jag brukar gå, utan ”bråk” från magen.

Det är inte magen som ska styra mitt liv och begränsa mig utan det är jag som ska skapa det livet som jag önskar leva. Jag kanske inte kan leva det till 100 procent men jag kanske kan få leva en del av det.

Den här veckan så ska jag manifestera mina önskningar. Det är så härligt att tänka så. Vad vill jag? DET ska jag göra. Sen göra det.

Det finns en artikel från Vännerna i Ovan om att manifestera sina drömmar. Du finner den här

/Vandraren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *