221117

Om konsten att fira livet:

Låt det få vara som det är.
Värm det som är, så du andligt utvecklas.
Bli den du i sanning är och låt den varma delen av ditt inre ta plats och lysa i andras mörker.
Möt den andre där denne befinner sig och visa vad det är att vandra i ljuset.
Bra val av värme är Kärleken.

-Ju mer vi strävar efter något desto mer behöver vi arbeta för att uppnå det vi strävar efter. Om vi istället tar det vi har och så arbetar vi efter det som är och gör det bästa utav det. Det är att visa tacksamhet över det vi har. Tacksamhet är ett sätt att hantera och möta livet. Det är ofta i det lilla formatet det stora ryms. Vi ser vad som är viktigt när vi arbetar med att visa tacksamhet.

Värma andra är att arbeta med det som finns att tillgå. Det kostar inget och kan delas i överflöd. Det går att ge av din Andes värme och se vem som arbetar i det som är. Du kan ge värme till den du möter och se vad som är i det lilla men vill du så kan du ge och visa att du vill den andre väl.

Bli den du i sanning är och ge av det som är du. Visa den andre värme respekt och förståelse så ger du den andre ett andrum att visats i när du berör. Det som visar sig i det andrummet är en gnista av andlig förståelse för vad det är att vara människa. Visa då vad det är att vandra i ljuset av värme och acceptans och förståelse av den andre och dennes arbete med att vandra.

Bra val av värme är Kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *