Att arbeta med den egna läkningen inom ramen för vad som är möjligt

Att arbeta med den egna läkningen inom ramen för vad som är möjligt

230425

Att arbeta med den egna läkningen inom ramen för vad som är möjligt är när man är i kontakt med den andliga delen av sig själv, då är det möjligt att få värme att omvandla den svalare naturen till en slags historia om vad det är som sker när vi läker. Att läka en sjukdom handlar om att vara den du i sanning är istället för att vältra dig i det som inte är du dvs den vilde, egot eller vad du nu benämner det som. Alla sjukdomar har en grundproblematik i att inte skapa det som är din andliga natur dvs du vandrar ur, det som är varmt och ombonat och hanterar livet utifrån vad mer är möjligt at skapa, istället för vad det är som begränsar dig. Det är en vandring att skapa livet du vill leva på ett kreativt och flödande sätt istället för att låta den vilde härbärgera dina andra tillkortakommanden.

Idag inleder vi mina vänner och jag ett slags vandrande i vad det är att skapa en varm och ombonad kontakt med den inre delen av mig som är min sanna del dvs anden. Anden är inte sjuk utan frisk och om jag identifierar mig med anden så får jag den synen på det egna om att arbeta för hälsa istället för att arbeta med det sjuka. Fokuset ska vara hälsa inget annat. Det är en av de grudläggande saker jag nu tar med som en insikt när jag nu inleder den tredje etappen på min vandring i att läka.

Jag vill med den här förståelsen jag släpar omkring på, istället lära mig att se på livet som en slags del av det som jag själv skapar. Dvs, har jag andlig intention eller vilken intention har jag i det val jag gör? Det är en fråga jag har med mig när jag arbetar med den egna andliga och personliga utvecklingen som är en av grund stenarna i att läka. Vad är jag om jag inte är den som skapar skugga? Jo jag är ljuset inom min egen del av tillvaron. Vandringen behöver ske i ljuset av den jag i sanning är om det ska fungera.

Med dessa ord så överlåter jag nu till den som är intressera att följa med på vandringen. Intentionen är att arbeta med hälsa genom med andlig och personlig utveckling. Tanken är att skapa en erfarenhet för att sedan ha ett verktyg i lådan som andlig healer när jag möter klienter. Det är bra att förstpå sig själv om jag ska arbeta med att förstå andra och deras problematik.

Nu kan vi lära oss att arbeta ur ett fenomenologiskt perspktiv med hälsan. Det innebär att jag tar in de andliga aspekterna av att läka. Det innebär att vi människor inte enbart består av en kropp utan måste läka hela människan. Någon måste dessutom stå vid rodret för att det ska kunna ske.

Vänliga hälsningar
”Kapten vid rodret på skutan”

dvs Jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *