Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

Jag lever mindfult och är i fullständig balans och närvarande

-Jag arbetar vidare med att försöka vara i nuet och leva mindfullt. Läser en bok om Mindfulness ”Lev i nuet – lär av stunden. Där författaren Jon Kabat Zinn delar med sig av 100 lektioner i Mindfulness.

Jag betar sakta av lektionerna en efter en och är nu på lektion fyra som handlar om visioner och att lära sig i stunden. Det handlar om att vara i stunden och låta allt bli min lärare, min kropp, mitt tankesätt, mitt medvetande, min smärta, min glädje, andra människor osv. Genom allt kan jag lära om mig själv genom att återspegla kroppens och själens reaktioner på allt jag gör eller upplever. Lev i nuet och lär av stunden. Jag gör varje lektion tills jag känner att jag behärskar den och förstår den, därför kan en lektion ta flera dagar. Det är inte så att jag gör en lektion och sedan släpper den utan jag bygger på lektioner på varandra och söker form mitt liv utifrån dessa lektioner. Jag vill påstå att jag är i balans redan nu.

Jag tycker om att leva mindfult. Och ser det som ett verktyg i min verktygslåda som healer när jag möter människor som söker min hjälp.

Ta bara en sån sak som när jag upptäckte vad mycket jag klarar av när jag tar bort tidspressen och istället bara gör och låter det blir klart när det blir klart. Jag behöver inte be om hjälp utan kan göra det själv om jag låter det ta tid. På det viset så kan jag arbeta mindfult i min vardag. Det är fantastiskt och hjälper mig att vara självständig och i min vilja att vara oberoende. Jag tänker också att det är bra att leva mindfult om jag nu ska arbeta med det som verktyg, så jag lever som jag lär. Mindfulness och heling går hand i hand för mig och jag breddar min väg jag vandrar i läkning.

Mindfulness är ett bra verktyg om man som jag varit in i i den berömda väggen och gått igenom utmattningsdepression. Mer om det en annan gång.

Andevännen: Anden arbetar vidare vid din sida utmed din vandring. Vi ser en vilja att vandra i att göra gott för andra som healer. Det är vi glada för.

Vill du leva mindfult så är det bra om du tar stunden som den kommer och låter den forma dagen. Det du dagar är det du fokuserar på. Vi arbetar för alla vi möter utmed vår väg och de skapar harmoni hos flera.

Vi är väldigt glada att du visar intresse för mindfulness. Det gör även vår kommunikation enklare då du är närvarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *