Vägen vecka 13 Vi sår ett andligt frö i livet

Så ett frö för det du önskar skörda i framtiden. Sätt en intention för det du vill uppnå och låt det fröet vara det som du vårdar och när under hela dess tid för att gro och växa till sig.

Se på det du har. Vad är det du kan skapa med det du har? Gör en skapelse av det och se det sedan växa. Var den som skapar det du önskar och låt det bli en manifestation av det du vill skapa. Det är att vara trädgårdsmästare i sitt eget liv.

Dela sedan med dig av det du sår. Var den som ser till så att även andra får ta del av det du önskar. Visa kärlek och omtanke om dem du möter ut med livets stig. Ge av det du har. Ett leende kostar inget. Låt det spridas över världen. Sprid leendet med kärlek och omtanke. Låt det bli till något som visar ljuset vi alla bär inom oss och att det är en del av den du är när du vandrar i det som vi kallar för materien. När ljuset.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *