Lagen om Attraktion ur min egen erfarenhet

Lagen om Attraktion ur min egen erfarenhet

Låt oss tala mer om den intuitiva signalen varför är det bra att känna till den och hur fungerar den?
-Vi skapar en slags förhållning ur allt som är med hjälp av den signalen. Den talar om för oss vad som är viktigt att känna till och vad vi kan rätta oss efter ur det som är när vi vill skapa något. Följer vi det som är den signalen så kan den påverka det vi önskar i rätt riktning men då är det viktigt att verkligen se var den för dig och hur den tar sig i uttryck. Ibland så kan det se ut som att den leder dig fel men det gör den inte utan det handlar mer om dig som tar emot den och hur du tolkar den. Vågar du lita på magkänslan så visar den dig vad du ska veta och hur du ska göra.

När du visar att du följer den intuitiva signalen så visar den fler impulser på varandra. Den är intelligent och kommunicerar med mottagaren av signalen. Det du gör när du tar emot den är att du antingen visar intresse och följer eller att du inte följer den så effekten av den beror inte på signalen utan den som tolkar.

Vi som sänder signaler är de som du visar att du vill arbeta med men du kan se det som att du vet vem som är dess mottagare men inte dess avsändare. Signalen som sådan är en del av den skapelse som du är en del av så det är en god ide att följa den signalen som kommer.

För att det ska vara en signal att skapa ur så kan du lära dig mer om de lagar som är omgärdade kring vår signal. En av lagarna har vi skrivit om och det är Attraktionslagen. Den kan hjälpa dig att skapa det du önskar men ännu hellre skapa det andra önskar. Vårdar du den lagen så ser du din nästa före dig själv och söker hjälpa andra. Då kan den lagen gagna dig i din önskan. Tex vill du det ska vara en del av en önskan att det ska komma andra till glädje så är det bra om du säger det när du sätter din intention. Vårda den lagen och den lagen vårdar din önskan. Det är den som du visar intresse för när du skapar en sida som den här och delar det som ger dig glädje. Du vill sprida det till andra så de får uppleva samma glädje. Det är Lagen om attraktion som arbetar då. Allt det du ger ut det får du tillbaka. (LOA Vandrarens anm. )

-Kan vi tala om boken jag önskade få tag i som bara finns i 11 exemplar som till slut kom fram till mig?
Ja den är ett utmärkt exempel på Lagen om attraktion. Du sände ut en önskan om att få tag i en bok om ett medium som du var intresserad av. Det skapade ett intresse hos dig som du ville veta mer om och sedan så fanns den hos dig rätt som det var.

-Nej men så var det väl ändå inte? Jag sökte efter den boken och la ut efterlysningar överallt kändes som. Hos anhöriga till kvinnan som boken handlade om. Jag hörde även av mig till ett dödsbo som hade boken enligt internet. Ingenstans gick det att få tag i den. Sedan så lade jag ut en förfrågan på Facebook om att jag sökte boken. Första gången jag lade ut en efterlysning hörde ingen av sig. Andra gången jag lade ut den så hörde någon av sig och sa att att hon hade boken men inte kunde få tag i den pga av pandemin och att boken fanns hos någon som var sjuk i Covid.

Efter några månader så hörde hon av sig igen. Jag var på kurs vid det tillfället men hon berättade att boken fanns hos någon som fanns på kursen där jag var just då när hon hörde av sig!! På det viset så nådde både boken och innehavaren av boken fram till mig. Det var väl bra lustigt. Ingen var lyckligare än jag som äntligen fick tag i min älskade bok som jag verkligen önskade och hade sökt efter. Men att han som hade boken skulle vara på samma kurs som mig det var för mig helt otroligt! Ännu mer otroligt var att det var en typ av kurs som mediumet i boken också arbetade med.

-Det är det som kallas för att attrahera. Du ville så gärna få tag i boken så du attraherade den utifrån den kärlek du kände för boken och den som fanns i den. Boken svarade upp på det du sände ut och du kunde verkligen attrahera med all din kärlek. Du ville veta mer om den som fanns i boken och det fick du. Sedan att den som hade boken fanns på plats är det som kallas för en spinoff i energi sammanhang. Du får det som är i din önskan och mer därtill när du verkligen arbetar för att få fram det du vill. Det gjorde du ju. Du hade tom vänner som sökte efter boken du önskade. Alla som hjälpte till var med och bidrog även dem. Det är att arbeta med gemensam kraft och ur det som är. Boken skulle fram till sin mottagare.

Det är vad vi vill säga om det.

Nu har du den i din ägo och trots att den är dig kär så valde du härförledes att låna ut den till en vän. Det var det som du valde att göra trots att den har så stor betydelse för dig så valde du att ge den till någon som sökte men inte fann. Det är att använda den kraft man har och dela den med fler. Det kallas för att skapa en variant av det som vi säger är din egen dröm delad på fler då kan vad som helst hända när man gör så. Du valde att ge av det som du hade som en kär ägodel och det är något starkt i den delningen. Det är kärlek till en syster som du ger av då kan även det belönas ur det som är men det har du inte sett effekten av ännu men det kommer väl att anses som en gåva det också hoppas vi.

Det är vad vi vill säga om det.

Vännerna i Ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *