Nu drar trädgårdssäsongen igång

Nu drar trädgårdssäsongen igång

Trots att det är december månad som börjar så sakteliga trädgårdssäsongen dra igång med planeringen av vad jag vill se i trädgården nästa år av både blomster och grödor under år 2022.

Frö påsarna organiseras och gås igenom för att se vad som finns och vad vi kan göra av det. Jag säger vi, då jag får en fantastisk hjälp av Andevännerna, för att lära mig och utvecklas i det här med att vårda jorden och växtligheten, odla och skörda. Jag är så tacksam för den hjälpen och lär mig massor om trädgårdens alla delar. Vårda livet i trädgården och arbeta närande är vår melodi. Det är så roligt och rogivande. Jag tycker om att göra gott även för allt liv i trädgården.

-Ja jag är så tacksam för den gåvan. Det inte bara smakar fantastisk gott utan är dessutom närande för både kropp och själ. Tack.

Viskande fågeln om trädgårdens bestyr:
-Kråkan vill säga att laga mat är en gåva när den kommer ur ett frö och Anden visat vägen i det som vill vanemässigt blandas i jorden i form av vatten, ljus och närande organiskt material.