Vandra vägen fram med din Andlige ledare

Vandra vägen fram med din Andlige ledare

Del 3 I den djupare förståelsen av att vandra vägen fram

Att vandra i jordeplanet eller som det även kallas materien, är en vandring i att skapa det du vill och ha och att vända det du ser som mörker eller motgång till ljus. Det gör du när du arbetar ur den högre förståelsen av det som är till att se det som är positivt när det går tungt. Du kan vända på situationer och söka efter nyttan i det som sker även när det är väl mörkt och motigt. Några delar som kan vara medskapande i det som är kan ses som vänner och andra delar kan ses som ska vi kalla dem venner med e sitället?

Vandrar du med vänner så ser du saker i deras rätta ljus. Du ser nyttan med det som sker och kan använda det till din fördel. Är du tex sjuk så kan du se sjukdomen som den delen som du vill veta mer om och lära dig något av, istället för att du låter den delen dra dig ner och få dig att må ännu sämre. Det är många gånger oerhört utmanande och krävande att vara sjuk så vi vill även poängtera att vi är medvetna om den stora utmaning det kan medföra att vara sjuk eller ha någon nära som är sjuk.

När du ser på saker, så vänd på dem och se från olika håll. Vad innebär det här som nu sker utifrån olika perspektiv? Ta emot det du ser och fråga dig hur det kan komma till användning för dig och skapa sedan något utav det? Se på det du har och gör det bästa du kan utav det.

Är det tex en kronisk sjukdom tex magproblem i form av en inflammation som gör dig bunden till en toalett delar av- eller till större delen av dygnet, så välj då hur du ska förhålla dig till den bundenheten. Vill du det ska vara en slags pina så får det vara det men vill du att det ska komma till nytta för någon annan så låter du den delen regera. Du kan i den slags bundna situationen fundera på hur du ska arbeta vidare för att gå ur den bundenheten du befinner dig i och se på vad du kan göra för att ta dig vidare och bli friare och mer obunden?

Vad kan du göra om du vill läka ut den inflammation du samtalar om nu? Jo du vill skapa en kontakt med den Andlige ledaren du alltid har vid din sida. Skapa en varm och ombonad kontakt, för inte förrän då får den Andlige ledaren vara till hjälp.

Be om vägledning ur den högre förståelsen av skapelsen om vad det är som krävs för att du ska bli obunden och fri det som din inflammation medför. Lyssna sedan innåt på det som kommer ur den Andlige ledarens visdom.
Vandra sedan vägen fram med din Andlige ledare. Låt denne vägleda dig och ta till dig av det du får till dig.

Andlige ledaren kommer inte att styra dig utan att spegla dig i din vandring och de val du gör. Vill du bli frisk så gör du klokt i att följa dennes råd utmed din vandring. Även när du tar en väg som är mer omständig eller svår så kommer din ledare att följa dig utmed din vandring. Var därför viss om att han alltid finns vid din sida.

När du sedan vill arbeta med att läka det som tynger dig så har du en stor nytta av att stå kvar vid ditt ord och att låta det som är arbetsamt och krävande vara så. Försök att vara i flödet och att ej gå i motstånd.

Det var det vi ville säga om att vandra med den Andlige ledaren. När du vill så kan du ta del av det som din Andlige ledare har att förmedla genom att vända din uppmärksamhet innåt. Bara var där och se vad som vill ta sig uttryck för ditt inre. Är det ord? Bilder? Känslor eller vad? Vad vill ditt intryck förmedla. Börja kommunicera och var viss som att du alltid är hörd. Din vän finns hela tiden vid din sida. Så du vandrar aldrig ensam.

Till sist så vill vi även vandra ur allt som är och ge dig tipset att göra något som vandraren av den här sidan gör: Intoning varje morgon. Det är ett bra sätt att vara i kontakt med den Andlige ledaren. Det kan du också göra om du så önskar. En intoning är en slags medveten kontemplation med en sammanblandning av era energier. Där du och den Andlige ledaren står varandra som allra närmast. Se den Andlige ledaren som din allra bästa vän och ge denne dagligen din kärlek och omtanke för allt som denne lägger ner på att vara en vän i villkorslös kärlek.

Vill du veta hur du gör en daglig kontemplation så kan du se det som en andlig inspirerad meditation där du är aktiv i kontakten med den Andlige ledaren. Ni för ett samtal och kommer varandra närmare. På så vis blir ni ett.

Nu vill vi önska dig lycka till på din fortsatta vandring för den här veckan.

/Vännerna i Ovan

Bildtext: Bilden föreställer en del av ett kort i Energy Oracle cards av Sandra Anne Taylor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *