Vägen v. 4

Vägen v. 4

Här kommer vägledning för vecka 4.

-Om visdom är vägen du vill vandra så är det bra att inte arbeta i ett begränsat tillstånd, då det ej vidrör essensen av den du är.

Vägen till det som är vidrörelse av Anden är det som vi kallar kärlek och den vägen är din om du arbetar ur allt som är och väljer med hjärtat i de val du ska göra.

Vid den delen där du finner dig själv så finns en dörr av värde där du kan se vad som finns att se i Andens boning. Den dörren når du om du vandrar hjärtats väg och gör valen av kärlek och andlig visdom.

Att vandra är att vidröra Anden inom dig själv. Vidrörelsen av Anden sker när du arbetar med att vandra hjärtats väg. Du söker se vad den du möter behöver och arbetar för att vara andra behjälpliga i stort som smått.
Vissa val du gör får egna fördelar och andra val ger fördelar till andra. Om du vill ha en fördel av ditt val så är det annat än ett val som görs från hjärtat.

I valen så visar du vem du är i det du ger. Det är omtanken om den andre som är kärlek. Var i den värmen och dela den med din vän och sprid sedan värmen du erhåller tillbaka till den du älskar.

Vid den samtida vistelsen på jordeplanet så vandrar Andevänner från andra sidan. Du är rustad att möta de arbetskrävande situationer som uppstår. Var i den Ande som är du och visa vem som vandrar.

Vännerna i Ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *